Ενέργειες της Περιφέρειας Β.Α. για προβολή των νησιών μας

Για ενημέρωση των μελών μας και άλλων επαγγελματιών που ασχολούνται με το Τουρισμό, λάβαμε την παρακάτω επιστολή από την Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας.

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Μυτιλήνη, 08-05-2015
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αρ. Πρωτ.: 235
Δ/ΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Π.Ε. ΛΕΣΒΟΥ
————————————————–
Ταχ.Δ/νση : Κουντουριώτη 1
Τ.Κ. 81100, Μυτιλήνη
Τηλ.: 22513 52148-50
Fax : 22513 52152 Προς: Πίνακα Αποδεκτών
e mail: tourismos@pvaigaiou.gov.gr

ΘΕΜΑ: Προωθητικές ενέργειες προβολής στην Κωνσταντινούπολη
ΣΧΕΤ: Το με αριθμό πρωτ. 162/16-4-2015 έγγραφο της Δ/νσης Τουρισμού της Π.Β. Αιγαίου.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο της προβολής των νησιών της στην αγορά της Τουρκίας, θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κωνσταντινούπολης τις Β2Β συναντήσεις που είχε προγραμματίσει, δεδομένου ότι η ανταπόκριση των επιχειρηματιών του τουρισμού ήταν ικανοποιητική.
Η παρουσίαση της ΠΕ Λέσβου θα οργανωθεί από την υπηρεσία μας, ενώ οι προσκλήσεις σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες θα οργανωθεί από το γραφείο ΕΟΤ Κωνσταντινούπολης σε συνεργασία με την TURSAB.
Η ανωτέρω δράση, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΕΟΤ Κων/λης (Cumhuriyet Street No 181, 5th Floor, Harbiye – Istanbul) στις 21 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00. Εάν κάποιος από τους φορείς επιθυμεί να παρευρεθεί στις συναντήσεις με τους δημοσιογράφους και τους επιχειρηματίες, και δεν το έχει ήδη δηλώσει, θα πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσει εγκαίρως την Δ/νση Τουρισμού προκειμένου να οργανωθεί η συμμετοχή του.
Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο μας στην Κωνσταντινούπολη διοργανώνεται Έκθεση Φωτογραφίας της Τζέλης Χατζηδημητρίου με θέμα «Λέσβος: Το Νησί της Κρυμμένης Αρμονίας». Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Σισμανόγλειο Μέγαρο στην Κωνσταντινούπολη το διάστημα 22 Μαΐου με 7 Ιουνίου. Στις 22 Μαΐου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης.
Παρακαλούνται οι φορείς τουρισμού να ενημερώσουν τα μέλη σας.
Η Προϊσταμένη
του Τμήματος Τουρισμού
Βασιλική Ροδοπούλου