22
Ιούλ

Επαναλειτουγεία του Γραφείου Πληροφόρησης Τουριστών στο Πλωμάρι

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι από σήμερα λειτουργεί πάλι το γραφείο πληροφόρησης τουριστών, από τον Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου (Plomari Forum), στο ισόγειο του Δημοτικού κτιρίου Πλωμαρίου, που παραχωρήθηκε στο Φορέα από το Δήμο Μυτιλήνης.

Οι επαγγελματίες τουρισμού και συναφών επαγγελμάτων, μπορούν να μας προσκομίσουν, διαφημιστικά τους για διάθεση στους επισκέπτες.

Χρειαζόμαστε κάποιο “STAND” για να τοποθετούμε τα διαφημιστικά και παρακαλούμε, όποιος διαθέτει κάτι σχετικό και μπορεί να μας το δανείσει, θα διευκόλυνε το έργο μας.

Επίσης για να μπορέσουμε να δίνουμε σωστές πληροφορίες, σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@plomariforum.gr επικαιροποιημένες πληροφορίες των επιχειρήσεων σας, για τα στοιχεία επαφής, προσφερόμενες υπηρεσίες, ώρες λειτουγείας, τι και ποιες ώρες κάνετε delivery και ότι άλλη πληροφορία κρίνετε απαραίτητη για τη καλλίτερη προβολή σας.

Αρχικά το γραφείο θα λειτουργεί 5 ώρες την ημέρα εκτός Τρίτης και θα διαφοροποιηθεί, ανάλογα με τη κίνηση και τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν.