5
Νοέ

Η Λέσβος το τιμώμενο νησί στην ημερίδα Navigator 2017

Ο πρόεδρος του Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου, λόγω της επαγγελματικής του σχέσης με τη ναυτιλία, προσκλήθηκε από  την Navigator S.A. να αναλάβει τη προβολή της Λέσβου, σαν το τιμώμενο νησί, στην ημερίδα NAVIGATOR 2017.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους του πλωτού μουσείου “Hellas Liberty” (http://www.greekshippingmiracle.org/el/special-sections/liberty/hellas-liberty-museum.html ) τη Παρασκευή, 3/11/2017, με τη συμμετοχή περισσότερων από 500 συμμετεχόντων, επισήμων, στελεχών ναυτιλιακών εταιρειών από την Ελλάδα και πολλές χώρες του εξωτερικού καθώς και από ναυτιλιακούς οργανισμούς και πρεσβείες ξένων χωρών.

Χαιρετισμούς στην ημερίδα απεύθηναν, μεταξύ των άλλων, ο Υπουργός Ναυτιλιακής Πολιτικής, ο Αμερικανός Πρέσβης στην  Ελλάδα, ο Δήμαρχος Πειραιά και ο πρόεδρος ΕΣΕΕ κ. Βασίλειος Κροκίδης.

Στη παρουσία της Λέσβου στην ημερίδα συμμετείχαν ο πρόεδρος του Φορέα, Γαβριήλ Χαλδέζος, με σύντομη αναφορά στα πλεονεκτήματα του νησιού μας και προβολή χαρακτηριστικών φωτογραφιών και video, και ο Δόκτωρ ιστορίας της ναυπηγικής κύριος Κωνσταντίνος Δαμιανίδης, με αναφορά στη ναυτική παράδοση και στη ναυπήγηση ξύλινων σκαφών στη Λέσβο και με προβολή πολλών σχετικών φωτογραφιών.

Η πολύτιμη συμμετοχή του κυρίου Δαμιανίδη, στη προβολή της Λέσβου, εξασφαλίστηκε με τη βοήθεια της προέδρου του συλλόγου “Το ΠΟΛΙΟΝ”, κυρίας Μυρσίνης Βαρτή, που είχε συνεργασθεί στο παρελθόν μαζί του

 

 

IMG_2525IMG_2523

 

IMG_2522IMG_2497IMG_2506IMG_2501IMG_0900 IMG_2508 IMG_2516