12
Σεπ

Παιδική χαρά Πλωμαρίου

Όπως είναι γνωστό ο εξοπλισμός της συγκεκριμένης παιδικής χαράς ήταν δωρεά από την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ , που διευθύνων σύμβουλος είναι ο κύριος Θανάσης Μαρτίνος, Πανελλήνια γνωστός για τις πολυάριθμες δωρεές του.

Δυστυχώς η παραπάνω παιδική χαρά παραμένει κλειστή για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί δεν έχει την απαραίτητη πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας.

Τον προηγούμενο μήνα ο Δήμος Μυτιλήνης  ανέθεσε την επιθεώρηση της παιδικής χαράς σε αρμόδια εταιρεία πιστοποίησης και λάβαμε αντίγραφο των απαιτούμενων εργασιών και αντικατάστασης οργάνων για να γίνει η πιστοποίηση.

Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου, σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Πλωμαρίου, ξεκίνησαν να εκτελούν τις απαιτούμενες εργασίες και ο Φορέας ανέλαβε να προμηθεύσει τα απαιτούμενα υλικά και εξοπλισμό για την αντικατάσταση των φθαρμένων και κατεστραμένων.

Ελπίζουμε σύντομα η παιδική χαρά να είναι έτοιμη για χρήση από τα παιδιά της πόλης μας και η ορθή χρήση της να γίνει σεβαστή από τους συγχωριανούς μας για αποφυγή νέων φθορών και ζημιών.