10
Απρ

Συνεργασία με τουριστικούς πράκτορες της Σμύρνης

Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου προτίθεται να οργανώσει επίσκεψη στην Σμύρνη των επαγγελματιών της περιοχής μας, που ασχολούνται με τον τουρισμό, με σκοπό την ανταπόδοση της επίσκεψης στο Πλωμάρι των τουριστικών πρακτόρων της Σμύρνης στις 15/3/2015 καθώς και για την απευθείας επαφή των ενδιαφερομένων από τις 2 πλευρές και την σύναψη των σχετικών συμφωνιών για να συμπεριληφθεί το Πλωμάρι στους νέους προορισμούς των Τούρκων τουριστών.

Ο Φορέας έχει αποστείλει σχετική πρόσκληση στα μέλη του, αλλά αναρτά αυτή την ανακοίνωση στην σελίδα του ώστε να ενημερωθούν και τα μη μέλη, σε περίπτωση που επιθυμούν να συμμετέχουν στην αποστολή.

Η αποστολή στην Σμύρνη αφορά βασικά τους ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων, αλλά αν το επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχων και άλλες κατηγορίες επαγγελματιών.

Η ημερομηνία μετάβασης στην Σμύρνη θα ανακοινωθεί αργότερα, αλλά πιθανότατα θα είναι το πρώτο 15μερο του Μαϊου, όταν θα υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια στην γραμμή Μυτιλήνης-Ayvalik.

Το Επιμελητήριο Λέσβου αναμένεται να συμμετέχει στην αποστολή και ο τρόπος μετάβασης στην Σμύρνη θα εξαρτηθεί από των αριθμό των ενδιαφερομένων που θα πρέπει να καλύψει ο καθένας τα έξοδά του.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να ενημερώσουν το συντομότερο την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στην αποστολή στην διεύθυνση  info@plomariforum.gr