16
Μαρ

Τουριστικοί πράκτορες Σμύρνης στο Πλωμάρι 15/3/2015

Σήμερα Κυριακή 15/3/15, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της TURSAB Σμύρνης, μαζί με 24 ακόμη τουριστικούς πράκτορες, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του επιμελητηρίου και ντόπιους τουριστικούς πράκτορες επισκέφθηκαν την πόλη μας και ξεναγήθηκαν στα μουσεία ούζου, λαογραφικό, εκκλησιαστικό και σαπουνιού. Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση του Πλωμαρίου και των χωριών του, σαν τουριστικός προορισμός, από τον Πρόεδρο του Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου, παρουσία πολλών ντόπιων επαγγελματιών του κλάδου του τουρισμού και αντιπροσώπων της ΔΕ Πλωμαρίου.

Δυστυχώς λόγω καθυστέρησης της άφιξης της αποστολής στο Πλωμάρι δεν ήταν δυνατή η συζήτηση μεταξύ των πρακτόρων και των ντόπιων επαγγελματιών, αλλά ανταλλάχθηκαν επαγγελματικές κάρτες και διαφημιστικά φυλλάδια. Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας των τουριστικών πρακτόρων θα αποσταλούν με χωριστό ηλεκτρονικό μήνυμα στους ντόπιους επαγγελματίες.

Στην συνέχεια ο Φορέας παρέθεσε γεύμα με ζωντανή μουσική, όπου παρακάθισε και ο γεωγραφικός Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου και μας δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες. Μέρος του κόστους φιλοξενίας θα καλυφθεί από ντόπιους επαγγελματίες.

Οι φιλοξενούμενοι μας υποσχέθηκαν, ότι παρά τις δυσκολίες πρόσβασης στην περιοχή, θα συμπεριλάβουν το Πλωμάρι στους τουριστικούς προορισμούς αυτού του καλοκαιριού.

Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Λέσβου για την οργάνωση της επίσκεψης και τις ενώσεις ξενοδόχων & ταξιδιωτικών πρακτόρων, που πρόσφεραν την διαμονή και μεταφορά της αποστολής. Επίσης ευχαριστούμε την Ποτοποιία Βαρβαγιάννη και την οικογένεια Καλαμποκά για την δωρεά προσφορά φιαλών ούζου και ελαιολάδου αντίστοιχα στους φιλοξενούμενους.

IMG_1834 IMG_1835