25
Μαρ

Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες από την Σμύρνη στο Πλωμάρι 15/3/15

Το παρακάτω μήνυμα, μαζί με τα συνημμένα έγγραφα που αναφέρονται στο κείμενο, στάλθηκαν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των επαγγελματιών της περιοχής μας που ασχολούνται με τον τουρισμό, αλλά αν κάποιοι δεν το έλαβαν ή και χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες, να επικοινωνήσουν με τον Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου.

Μετά την επίσκεψη των Τούρκων πρακτόρων στο Πλωμάρι, είναι απαραίτητο να συνεχιστούν οι προσπάθειες και να μην ατονίσει το ενδιαφέρον των 2 πλευρών για αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την περιοχή μας.
Μετά την αλληλοενημέρωση και την επίδοση των διαφημιστικών/επαγγελματικών καρτών των επαγγελματιών μας στους Τούρκους επισκέπτες, είναι απαραίτητο να δοθούν, όπως μας ζητήθηκαν, περισσότερες πληροφορίες για τις παροχές/δυνατότητες/τιμές κάθε ξενοδοχείου και ενοικιαζομένων, ώστε να προχωρήσουμε σε συμφωνίες.
Φυσικά ο κάθε επαγγελματίας πρέπει να έρθει ο ίδιος σε επαφή με τους τουριστικούς πράκτορες και να κλείσει συμφωνίες.
Μια ευκαιρία για παραπέρα συζητήσεις και συνεργασίες δίνεται με Τουριστικό Workshop στην Σμύρνη, που οργανώνει η Πρεσβεία μας στην Άγκυρα στις 6/4/2015 και είναι απαραίτητο να συμμετέχουν και επαγγελματίες της περιοχής μας, μια και θα παρευρίσκονται εκτός των άλλων και οι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες.
Μια άλλη ευκαιρία θα είναι στην Κωνσταντινούπολη στις 20/5/15, που οργανώνεται από το νέο γραφείο του ΕΟΤ και την Πρεσβεία μας, παρόμοια και σημαντικότερη συνάντηση των ενδιαφερομένων από τις 2 πλευρές.
Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου ζητά να του δοθούν (στην διεύθυνση ( info@plomariforum.gr ) τα στοιχεία των επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον τουρισμό για να είναι σε θέση να τα προβάλει, όποτε δίνεται η ευκαιρία. Τα ίδια στοιχεία (αριθμός κλινών-δωματίων κλπ ) ζητήθηκαν και από τους Τούρκους πράκτορες.
Για όσους ενδιαφέρονται αλλά αδυνατούν να πάνε στην Σμύρνη για διάφορους λόγους, ο Φορέας προτίθεται, εφόσον το επιθυμεί σεβαστός αριθμός επαγγελματιών να τους αντιπροσωπεύσει, γιατί η μη συμμετοχή έστω και ενός αντιπροσώπου από την περιοχή μας θα δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις.
Παρακάτω σας παραθέτουμε το σχετικό μήνυμα του Εμπορικού Ακολούθου της πρεσβείας μας και επισυνάπτουμε:
-Τα στοιχεία των επισκεπτών στο Πλωμάρι 15/3/15
-Οδηγίες για την κράτηση ξενοδοχείου στην Σμύρνη
-Καταστάσεις Ελληνικών και Τουρκικών εταιρειών που δήλωσαν μέχρι 18/3 ότι θα συμμετέχουν στην συνάντηση της Σμύρνης
-Επιστολές σχετικές με την συνάντηση στην Πόλη 20/5/15 (Δήλωση συμμετοχών μέχρι 31/3/15), όπου ο Φορέας προτίθεται πάλι να βοηθήσει για την αντιπροσώπευση της περιοχής μας.
Από: GRAFEIOOEYAGKYRAS <ecocom-ankara@mfa.gr>
Ημερομηνία: 18 Μαρτίου 2015 – 3:58:11 μ.μ. EET
Προς:
Θέμα: Τουριστικό Workshop στη Σμύρνη (6 Απριλίου 2015)
Αξιότιμες κυρίες/Αξιότιμοι κύριοι,
Σε συνέχεια εκδήλωσης ενδιαφέροντος από μέρους σας για το εν θέματι Workshop στη Σμύρνη, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα ακόλουθα:
1) Draft Πρόγραμμα Τουριστικού Workshop

11.00-11.30: Χαιρετισμοί από τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Άγκυρα κ. Λουκάκη, Πρόεδρο TURSAB κ. Ulusoy και Πρόεδρο ΣΕΤΕ κ. Ανδρεάδη
11.30-12.00: Coffee- sandwich break
12.00-17.00: B2B meetings

2) Μπορειτε να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο Swissotel, όπου θα λάβει χώρα η εκδήλωση και τα Β2Β. Η ειδική τιμή για συμμετέχοντες είναι 85 ευρώ το μονόκλινο και 105 το δίκλινο. Θα πρέπει, προκειμένου να γίνει η διαδικασία της κράτησης να συμπληρώσετε τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλετε στο mail του υπευθύνου του ξενοδοχείου κ. Ulku : Tugce.Ulku@swissotel.com
3) Επειδή γίνονται προσπάθειες συντονισμού της μετακίνησής σας προς Σμύρνη, θα παρακαλούσαμε να μας γνωρίσετε ως αύριο (19/3) το μεσημέρι, ποιοι από σας θα έρθετε μέσω Χίου την προηγούμενη ημέρα, ώστε να σας επιδιώξουμε τη διευκόλυνση μετακίνησής σας
4) Επισυνάπτεται τέλος μέχρι στιγμής κατάλογος συμμετεχόντων. Από ελληνικής πλευράς οι συμμετοχές ανέρχονται στις 35 και από τουρκικής στις 80. Πρόθεση του Γραφείου μας είναι οι ελληνικές εταιρίες να συναντηθούν με όλες τις τουρκικές, Αν, ωστόσο, υπάρχουν τουρκικές εταιρίες, με τις οποίες δεν επιθυμείτε συνάντηση, παρακαλούμε να μας το επισημάνετε.
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και πληροφορία.
X.Κουναλάκης


EMBASSY OF GREECE IN ANKARA
Office for Economic and Commercial Affairs
Turan Emeksiz 3/10, Park Sitesi, Block A’ 06700 G.O.P. Ankara
Tel. : 0090 312 427 8307-8 Fax : 0090 312 427 8374
ecocom-ankara@mfa.gr