18
Μαρ

Αλλαγή χώρου και ώρας Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης

Αλλάζει ο χώρος και η ώρα που θα πραγματοποιηθεί η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση, λόγω του ότι το Αθανασιάδειον δεν ήταν τελικά διαθέσιμο. Αρχικά υπήρξε η σκέψη να γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο, αλλά πιθανόν ο Δήμος Λέσβου δεν θα έδινε έγκριση, αλλά και να θες να κάνεις ένα αίτημα σε αυτούς, είναι “τρέχα γύρευε”.

Άρα, η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 και ώρα 7:00 το απόγευμα στη Λέσχη Πλωμαρίου “Βενιαμίν Ο Λέσβιος”. Η αλλαγή της ώρας έγινε για να βολέψει όσο το δυνατόν περισσότερο, όσους έχουν μαγαζιά ή δουλεύουν μέχρι τις 8:00.

Θεματολογία Συνέλευσης:
Δεν είναι μόνο η μη διάσπαση του Δήμου Λέσβου και του Καλλικράτη και η αποχή, που πρέπει να συζητηθούν, υπάρχουν πολλά φλέγοντα θέματα, όπως η επικείμενη υποβάθμιση του κέντρου υγείας, η εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει το Πλωμάρι σε κάποιους τομείς, η εγκατάλειψη που βιώνουμε από τους τοπικούς άρχοντες, οι οποίοι ασχολούνται περισσότερο με τις προεκλογικές τους υποχρεώσεις και με το ποιον συνδυασμό θα στηρίξουν και θα μπουν υποψήφιοι. Υπάρχουν και διάφορα άλλα θέματα.

Ήδη αρκετά ονόματα και από το Πλωμάρι, ακούγεται ότι θα στελεχώσουν διάφορα ψηφοδέλτια για το Δήμο, άλλος γιατί έχει υποχρέωση στον τάδε και άλλος γιατί ονειρεύεται την καρέκλα και άλλος γιατί απλώς νομίζει ότι μπορεί να καταφέρει να αλλάξει κάτι.

Θα γίνει ενημέρωση για την πρόταση, που διατυπώθηκε στην λαϊκή συνέλευση της Καλλονής, για κάθοδο στις εκλογές συνδυασμού ειδικού σκοπού, με άξονα την Λεσβιακή ύπαιθρο και στόχο την ενεργή αποχή.

Είναι σημαντικό να οργανωθεί το Πλωμάρι μαζί με άλλες περιοχές του νησιού, διανύουμε μια κρίσιμη καμπή και έρχονται τα επόμενα επιπλέον 5 χρόνια με Καλλικρατικό Δήμο Λέσβου.

Όλοι αύριο λοιπόν στη Λέσχη Πλωμαρίου στις 7:00 το απόγευμα.

Από πολίτες του Πλωμαρίου.