3
Απρ

Καμπάνια καθαρισμών περιβαλλοντικής ευαισθησίας LetsDoItGreece 6/4/14

Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου-Plomari Forum έχει δηλώσει συμμετοχή στην παραπάνω καμπάνια ( www.letsdoitgreece.org )και έχει οργανώσει τις παρακάτω τρεις  χωριστές δράσεις την Κυριακή 6/4/14.

  • Καθαρισμός παραλίας Αγίου Ισιδώρου. Σε αυτή την δράση θα συμμετέχει και ο ΓΦΠΣ Αιγέας. Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν κάτω από την εκκλησσία του Αγίου Ισιδώρου.
  • Καθαρισμός της παραλίας στο Αμμουδέλι. Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στην παραλία.
  • Καθαρισμός της περιοχής του λιμανιού. Οι συμμετέχοντες, όσο αυτό είναι εφικτό, θα κολυμπήσουν για να καθαρίσουν το βυθό του λιμανιού. Οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στην Μαρίνα.

Οι καθαρισμοί θα αρχίσουν στις 10:00, εκτός από τον καθαρισμό του λιμανιού που θα αρχίσει στις 11:00, αλλά φυσικά είναι καλοδεχούμενοι και όποιοι έρθουν αργότερα.

Οι συμμετέχοντες να φέρουν τα δικά τους μέσα προστασίας (γάντια κλπ) και κατάλληλα εργαλεία, εφόσον διαθέτουν. Αναλώσιμα, όποιος προσφέρει (σακκούλες σκουπιδιών κλπ), θα βοηθήσει πολύ.

Παράλληλη δράση έχει οργανωθεί από το 3ο δημοτικό σχολείο και τον σύλλογό του γονέων & κηδεμόνων αυτού του σχολείου στην περιοχή του Έσσο Πάππας. Επίσης το 1ο δημοτικό σχολείο θα δράσει στην παιδική χαρά στο Αμμουδέλι, που ζήτησαν και βοήθεια εθελοντών για τον καθαρισμό των χόρτων στην παιδική χαρά. Όποιοι μπορούν και θέλουν να βοθήσουν να πάνε εκεί με κατάλληλα εργαλεία.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στις παραπάνω δράσεις.