7
Μάι

Λειτουργία γραφείου πληροφόρησης τουριστών στον Άγιο Ισίδωρο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη λειτουργία γραφείου ενημέρωσης τουριστών στον Άγιο Ισίδωρο, από το Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε, λαμβάνοντας υπόψη, αφενός την ανάγκη να γνωρίζουν οι τουρίστες όλες τις διαθέσιμες δραστηριότητες και αφετέρου το γεγονός ότι τα περισσότερα καταλύματα βρίσκονται στον Άγιο Ισίδωρο.

Το γραφείο θα αρχίσει να λειτουργεί το Σάββατο 13/5, μια μέρα πριν την άφιξη του πρώτου γκρουπ τουριστών στη περιοχή μας.

Η ενημέρωση θα αφορά δραστηριότητες και σε άλλες περιοχές του νησιού μας, ώστε, με βάση το Πλωμάρι, να μπορούν να οργανώνουν οι επισκέπτες τις εκδρομές και δραστηριότητές τους στο υπόλοιπο νησί.

Ό Φορέας πιστεύει ότι η λειτουργία του παραπάνω γραφείου, μαζί με αυτή του γραφείου στη πλατεία Πλωμαρίου, θα συμβάλλουν σημαντικά στην ικανοποίηση μιας ανάγκης των επισκεπτών και την ανάπτυξη του τουρισμού στη περιοχή μας και σε όλο το νησί.

Το γραφείο θα λειτουργεί από μέλη του Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου, που γνωρίζουν το αντικείμενο, μιλούν τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα και προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, σύμφωνα με το καταστατικό του.

Οι ώρες λειτουργίας του γραφείου θα είναι καθημερινά  9-11:00 το πρωί και 5-8:00 το απόγευμα, 7 μέρες την εβδομάδα, με δυνατότητα αλλαγής αργότερα, αν κρίνεται ότι διαφορετικές ώρες λειτουργίας είναι πιο κατάλληλες, για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Ο Φορέας προχώρησε και στην εκτύπωση πολύγλωσσων διαφημιστικών, που θα διανέμονται και θα αναρτώνται σε επίκαιρα σημεία για ενημέρωση των τουριστών.

.1 2